Generatieve AI Vormt de Toekomst van Zaken

Als je je ooit hebt afgevraagd wat de toekomst in petto heeft voor de zakelijke wereld, dan ben je hier aan het juiste adres. We gaan je niet bombarderen met jargon en ingewikkelde termen. In plaats daarvan nemen we je mee op een eenvoudige en heldere reis door het landschap van kunstmatige intelligentie (AI), en meer specifiek, generatieve AI. 🤖

AI Tools Universum

🌠 In 2023 hebben we tot nu toe een indrukwekkende evolutie gezien op het gebied van data en AI. Met deze infographic wil ik het uitgebreide spectrum van AI-tools onder de aandacht brengen. Het varieert van toonaangevende ML/AI-onderzoeksinstituten🧠 tot geavanceerde tools voor tekstgeneratie📝, video-bewerking 🎥 en AI-gedreven spraaktechnologieën🎤. Het landschap van deze tools is enorm en blijft zich ontwikkelen.

ChatGPT kan nu foto’s bekijken en heeft een echte stem! Hoe gebruik je het in de app?

Eindelijk is het zover….ChatGPT is nu nog geavanceerder en gebruiksvriendelijker is geworden! Sinds 25 september is ChatGPT niet alleen in staat om tekstuele antwoorden te bieden, maar kan het ook gesproken antwoorden geven op jouw vragen. En als kers op de taart kan het nu ook afbeeldingen intreperteren.

Waarom iedere (huis)arts ChatGPT Moet proberen

Technologie is overal om ons heen en ook onze gezondheidszorg blijft niet achter. Dus waarom zou je nog tijd verspillen op Google als je ChatGPT tot je beschikking hebt? Als huisarts is dit echt een gamechanger. En geloof me, je bent niet de enige die deze sprong waagt….