Portfolio: Marketing, Content en Grafisch design

Grafisch ontwerp, Content strategie- en ontwerp, Marketing strategie

Boek een call

Website ontwerp en development

Content en advertentie ontwerp

Video content en advertenties

De ervaringen

Wat anderen zeggen

“Ik wil even de tijd nemen om Elisa in het zonnetje te zetten. Werken met haar was een gamechanger voor onze projecten bij BV-e en Private Cloud Creator PRO. Ze is niet alleen supercreatief en technisch onderlegd, maar ook iemand die echt de handen uit de mouwen steekt. Ze pakte elk project met beide handen aan en liet zien hoe flexibel en veelzijdig ze is. Haar ideeën en aanpak waren een frisse wind in ons team. Haar inzet was onmisbaar voor het kickstarten van ons MVP voor Private Cloud Creator PRO. Ze was niet alleen technisch een kei, maar ook in haar consultancy en marketing ondersteuning scoorde ze hoge ogen. We hebben echt super resultaten geboekt dankzij haar harde werk en slimme inzichten.

Kortom, werken met Elisa is een aanrader. Ze brengt een mix van expertise, creativiteit en een geweldige werkethiek mee die je niet vaak tegenkomt. Ik kijk uit naar onze volgende samenwerking!”

Tim Dons

“Wat ik (of een collega van me) ook van je vroeg, je hebt altijd kunnen leveren. Niet alleen een behoorlijk volledig werkend prototype van de internetbankieren applicatie, maar ook posters, infographics en visuals voor een ander project heb je opgeleverd. 

En er was ook sprake van een wisselwerking. Ik kon immers gebruik maken van jouw expertise op het gebied van Illustrator.

Ik dank je voor je inzet en wens je veel plezier en succes met alles wat je gaat doen.”

Jan-Pieter Blom

“Bij de eerste kennismaking had ik al snel in de gaten dat Elisa een no-nonsense instelling heeft. Heerlijk verfrissend durf ik wel te stellen. Het werk werd snel en goed aangeleverd want inzicht én skills zijn duidelijk aanwezig. Echt een vakvrouw dus.

Met het methodisch volgen van de verschillende stappen en door continu kritisch te bijven, is Elisa erin geslaagd het eindproduct op te leveren. Een eindproduct waar we iets aan hebben en waar we mee aan de slag kunnen. Daarvoor en ook voor de fijne samenwerking bedank ik Elisa. Vier maanden zijn voorbij gevlogen en ik zou er zo weer 4 aan vast willen plakken.”

Kenneth Vingerhoed

Samenwerken?

Klik hier op een call te boeken

Elisa Baas